-
Liofilizowane danie EKO Chili sin carne z polentą 370 g




Wpisz swój adres e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Zostaw telefon |
Liofilizowane danie EKO Chili sin carne z polentą 370 g (mała porcja)
Smak tradycyjnej kuchni meksykańskiej w wersji wege.Wegańska wersja klasycznego chili con carne. Pełnowartościowy smak i aromat chilli, pożywnej fasoli, aromatycznej papryki i oliwek, przyrządzone wyłącznie z ekologicznych składników i do tego krowa pozostaje żywa.
Składniki: PL: polenta 28% (kasza kukurydziana), papryka czerwona*19%,pomidory (pomidory, sok pomidorowy),fasola czerwona 15%, cebula, oliwki zielone*olej rzepakowy*,przyprawy*,sól, papryczka chili* 0,04% *produkt rolnictwa ekologicznego; EN: polenta 28% (cornmeal) ,red bell pepper 19%, tomatoes (tomatoes, tomato juice)red bean 15%,onion*,green olives*,canola oil*,spices*,salt, chili*0,04% *organic farming product.
- Waga netto: 70 g
- Waga po uwodnieniu: 370 g
- kcal: 271
- Kod EAN: 5902768107494
- Gluten free
- Lactose free
- Okres przydatności do spożycia od daty produkcji (miesiące) : 60
Przygotowanie:1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 300 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr. 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Marka Lyo Food to uznana na całym świecie polska firma zajmująca się produkcją dań liofilizowanych opartych na produktach naturalnych, ze sprawdzonych, certyfikowanych i własnych upraw. Wszystkie dania przed obróbką termalną są przygotowywane tak jakby zaraz miały trafić na stół. Dzięki temu ich smak jest wyrazisty i „prawdziwy”. Poza tym firma od początku stawia na naturalność – zero konserwantów. Dania pakowane są bezpośrednio po tym jak wyjeżdżają z komory liofilizacyjnej. Marka LyoFood jest dumna z faktu, że cały proces przygotowywania dań utrzymują we własnym zakresie.