- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
Darmowa dostawa od 140 PLN
				
				- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
- 
                
Danie liofilizowane Lyofood Farfalle ze szpinakiem i gorgonzolą 370 g
 
                  
              | Wpisz swój adres e-mail | 
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | 
| Cena przesyłki | 12 | 
| Dostępność | 
            
                
                  Brak towaru
                
                 | 
        
| Zostaw telefon | 
Danie liofilizowane Lyofood farfalle w sosie szpinakowo-serowym 370 g (porcja pojedyncza)
Wyraziste, włoskie smaki, danie z makaronem! Przepis prosto z Italii, makaron w kremowym sosie z serem Gorgonzola i szpinakiem, z dodatkiem migdałowych płatków. Świetnie zbilansowany, pyszny posiłek, który doda Ci energii, a Twoje kubki smakowe oszaleją!
Składniki: PL: makaron 41% (semolina z pszenicy), szpinak 28%, cebula, śmietana, ser Gorgonzola 5%, migdały 2%, sól, czosnek, masło. EN: pasta 41% (durum wheat semolina), spinach 28%, onion, sour cream, Gorgonzola 5%, almonds 2%, salt garlic, butter.
- Waga netto: 94 g
 - Waga po zalaniu: 370 g (Small serving)
 - Kcal: 413
 - Kod EAN: 5906122901087
 - Okres przydatności do spożycia od daty produkcji (miesiące) : 60
 
Przygotowanie: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 276 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Marka Lyo Food to uznana na całym świecie polska firma zajmująca się produkcją dań liofilizowanych opartych na produktach naturalnych, ze sprawdzonych, certyfikowanych i własnych upraw. Wszystkie dania przed obróbką termalną są przygotowywane tak jakby zaraz miały trafić na stół. Dzięki temu ich smak jest wyrazisty i „prawdziwy”. Poza tym firma od początku stawia na naturalność – zero konserwantów. Dania pakowane są bezpośrednio po tym jak wyjeżdżają z komory liofilizacyjnej. Marka LyoFood jest dumna z faktu, że cały proces przygotowywania dań utrzymują we własnym zakresie.